Kanali Musolini

Përtej kontekstit historik të Kanali Musolini, zbulohet një roman plot jetë të gjalla personazhesh dhe plot humanizëm. Një poemë që në frymën e rrëfimeve të mëdha, gërsheton ngjarje dramatike dhe të habitshme të protagonistëve të saj me ato, jo më pak të trazuara, të një gjysmë shekulli të historisë italiane.

10.50

Infromacione shtesë

Autori i librit

Antonio Penacchi

Numri i faqeve

461

Shtëpia botuese

Dituria

Gjuha

Shqip

ISBN

9789928217011

Rreshti

A

Kolona

34

Poashtu mund të ju pëlqejë