Ruleta

Ruleta. Kjo metaforë e shoqerisë kroate dhe e jetës njerëezore, ky rreth pa vendndodhje dhe pa logjikë përmbledh përbuzjen , shpresën zhgënjimin, indinjatën dhe dënesën e kotë për të mundur të pavërtetën dhe fatin personal. Por vallë, a mund të mposhtet ruleta e mallkuar, e cila njëlloj luan me shpresën, ashtu sic luan shoqëria jonë me jetën?

3.40

Infromacione shtesë

Autori i librit

Lada Zigo

Numri i faqeve

178

Shtëpia botuese

Fan Noli

Gjuha

Shqip

ISBN

9789928203229

Rreshti

A

Kolona

34

Poashtu mund të ju pëlqejë