Lutje detit

“LUTJE DETIT” një botim i shumëpritur nga Khaled Hosseini botuar njëkohësisht si në SHBA ashtu edhe në Shqipëri.
Dëshpërim i paimagjinueshëm, – borxhi i Khaled Hosseinit ndaj djalit sirian Alan Kurdi.
Një libër për të gjitha moshat, për ata që përpiqen të gjejnë një vend, një strehë pa luftë në botë.
Ky tregim poetik i rrëfyer me shumë intensitet dhe pasqyruar aq bukur me imazh, vjen në përkujtim të përvjetorit të tretë të vdekjes së Alan Kurdit 3-vjeçar, trupi i pajetë i të cilit u gjet në një breg të Turqisë

7.00

Infromacione shtesë

Autori i librit

Khaled Hosseini

Shtëpia botuese

OMSCA-1

Gjuha

Shqip

Rreshti

A

Kolona

22

Poashtu mund të ju pëlqejë