Gjuetari i balonave

Libri “Gjuetari i Balonave” tregon historinë e Amirit, një djali të ri nga Akbar Khan Ëazir e Kabulit, i cilit kishte mik të ngushtë Hasanin, shërbëtorin e ri të të atit Hazara. Historia është vendosur kundrejt një sfondi ngjarjesh të trazuara, nga rënia e monarkisë së Afganistanit gjatë pushtimit sovjetik, tek eksodi i refugjatëve në Pakistan dhe Shtetet e Bashkuara, si dhe shpjegon krijimin e regjimit Taleban në Afganistan.

9.00

Infromacione shtesë

Autori i librit

Khaled Hosseini

Numri i faqeve

368

Shtëpia botuese

OMSCA-1

Gjuha

Shqip

ISBN

9789992752982

Rreshti

A

Kolona

21

Poashtu mund të ju pëlqejë