Marrëzitë e liqenit

Një dashuri e kundërshtuar, një kryekomunitar ambicioz, një ëndërr aeronautike: komizëm molepsës dhe ndërthurje gjithë pasion e një rrëfimtari të vërtetë.

8.70

Infromacione shtesë

Autori i librit

Andrea Vitali

Numri i faqeve

306

Shtëpia botuese

Dudaj

Gjuha

Shqip

ISBN

9789994304837

Rreshti

A

Kolona

26

Poashtu mund të ju pëlqejë