Mikesha gjeniale

Një libër që duket sikur njeh vendin ku jetoni ju, një libër që ngjan i shkruar për ju, që duket personal dhe gjithëpërfshirës, një libër që nuk duhet lënë t’ju ikë pa e njohur. Autorja e këtij romani Mikesha Gjeniale, Elena Ferrante, konsiderohet si shkrimtarja bashkëkohore më me ndikim në letërsinë e ditëve tona

9.10

Infromacione shtesë

Autori i librit

Elena Ferrante

Numri i faqeve

381

Shtëpia botuese

Pegi

Gjuha

Shqip

ISBN

9789928228307

Rreshti

A

Kolona

27

Poashtu mund të ju pëlqejë