Mbiemri i ri

Një roman përpirës, rrëzëllitës, i jashtëzakonshëm, pjesë e një sage epike, mbi absurditetin, kompleksitetin dhe bukurinë e qenies njerëzore. Pas “Mikesha gjeniale”, nuk ka arsye të mos e lexosh menjëherë vazhdimin e kësaj sage me “Mbiemri i ri”……

10.00

Infromacione shtesë

Autori i librit

Elena Ferrante

Numri i faqeve

487

Shtëpia botuese

Pegi

Gjuha

Shqip

ISBN

9789928228949

Rreshti

A

Kolona

27

Poashtu mund të ju pëlqejë