Muza e haresë

Ky libër është një himn kushtuar haresë. Haresë më të thjeshtë që mund të ekzistojë, ajo që na vjen nga ndërgjegjja dhe pranimi i vetvetes, e bashkë me të vjen pranimi i të tjerëve, i gjërave dhe njerëzve që, sidoqoftë, bashkëpunojnë për të krijuar atë lumturi që askush s’mund të na e rrëmbejë.

10.00

Infromacione shtesë

Autori i librit

GOLIARDA SAPIENZA

Numri i faqeve

649

Shtëpia botuese

Pegi

Gjuha

Shqip

ISBN

9789928228086

Rreshti

A

Kolona

26

Poashtu mund të ju pëlqejë