Një histori amerikane

“Një histori amerikane” jo vetëm e mbërthen lexuesin që nga faqja e parë deri tek e fundit, por edhe u jep përgjigje shumë pse-ve të jetës sonë të përditshme, me një fjalë të ndihmon të jetosh”. “Një histori amerikane” – i shkruar bukur, roman shumë i fortë. Sa më shumë ta lexosh “Në histori amerikane”, aq më shumë të lind pyetja: Si ka mundësi që ky autor të njohë aq thellë dhe kaq mirë psikologjinë e njerëzve dhe të na e zbulojë atë nëpërmjet faqeve të këtij libri? Letërsi cilësore, mund të thuash universale.

8.70

Infromacione shtesë

Autori i librit

Anatoli Toss

Numri i faqeve

394

Shtëpia botuese

Omsca

Gjuha

Shqip

ISBN

9789994341252

Rreshti

A

Kolona

33

Poashtu mund të ju pëlqejë