Pallati Soljano

Është mbrëmje maji, kur në pallatin Soljano,ndërtesa e shtatëqindtës e dinastisë së koralarëve të Kullës së Grekut,bie telefoni. E gjithë familja është mbledhur në tryezë për të ngrënë drekën,Ursula, e shoqja e Eduardit; të pesë fëmijët e tyre,Margarita, e vjehrra dhe dy bijat e saj. Të gjithë janë në pritje që Eduardi të kthehet. Ursula ngre receptorin dhe nëpërmjet zërit me ton zyrtar të një polici njoftohet se i shoqi ka humbur jetën në një aksident automobilistik. Dhe ja tek vjen goditja e tmerrshme,dashuria e tyre tridhjetëvjeçare që përfundon sa hap e mbyll sytë.

10.00

Infromacione shtesë

Autori i librit

Sveva Casati Modignani

Numri i faqeve

424

Shtëpia botuese

Dudaj

Gjuha

Shqip

ISBN

9789994304271

Rreshti

A

Kolona

25

Poashtu mund të ju pëlqejë