Përgjithmonë Xhulia

Ajo është një shkrimtare e afirmuar, ai një kirurg i famshëm. E kaluara e tyre ka ecur perms historish të ndryshme dhe është e mbushur me sakrifica, suksese dhe dështime. Ndjenja që i bashkon, është aq e madhe, saqë i bën të harrojnë të gjitha hidhërimet, por hija e një sëmundjeje të tmerrshme dhe një akuzë e padrejtë e mposhtin ëndrrën e tyre dhe çmimi për ta jetuar përsëri këtë ëndërr kalon perms një beteje rraskapitëse. Ky roman dashurie dhe dhembjeje, romantik dhe prekës, plot me ngjarje të papritura, ka fituar çmimin “Selezione Bancarella”, 1987, dhe ka frymëzuar serialin televiziv që mban të njëjtin titull.

7.10

Infromacione shtesë

Autori i librit

Sveva Casati Modignani

Numri i faqeve

380

Shtëpia botuese

Dudaj

Gjuha

Shqip

ISBN

9994333348

Rreshti

A

Kolona

25

Poashtu mund të ju pëlqejë