Paraja

Shkëlqimi verbs in parasë përballet me shembjen e piramidës së rremë: Bankës Botërore. Roman joshës dhe tronditës, ku përzihen dashuritë dhe urrejtje, lakmia dhe luksi i pafre.

Kategoria

7.50

Infromacione shtesë

Autori i librit

Emil Zola

Numri i faqeve

423

Shtëpia botuese

Dituria

Gjuha

Shqip

ISBN

899927473900

Rreshti

A

Kolona

9

Komente

Nuk ka ndonjë koment.

Jepni një mendim i pari "Paraja"

Poashtu mund të ju pëlqejë