Pesëmbëdhjetë minutat e fundit

Ata mund të mos i kisha parë fare. Nuk mund të isha bërë dëshmitare. Duke u bërë dëshmitar i mbarimit të jetës së tyre, nga mund ta dija që do të bëhesha dhe dëshmitari i mbarimit të jetës sime? Ju lutem, më jepni lejen ta rregulloj fjalinë time. Ta rregulloj duke thënë ndalimin e jetës sime. Jeta ime ndaloi. Të gjithë ata që lëvizin kanë dhe një pikë ndalimi apo jo?

Kategoria

3.40

Infromacione shtesë

Autori i librit

Batma K. Barbarosoğlu

Numri i faqeve

220

Shtëpia botuese

Fan Noli

Gjuha

Shqip

ISBN

9789928251770

Rreshti

A

Kolona

41

Poashtu mund të ju pëlqejë