Leksione mbi harresën

Leksione mbi Harresën niset nga dëshira njerëzore për të harruar kujtimet e hidhura dhe na skicon një portret të jetës moderne, duke ironizuar premtimet e saj për lumturi në këmbim të parave.

8.70

Infromacione shtesë

Autori i librit

Nermin Yildirim

Numri i faqeve

382

Shtëpia botuese

Dritan

Gjuha

Shqip

ISBN

9789928184917

Rreshti

A

Kolona

43

Poashtu mund të ju pëlqejë