Princesha në qendër të vëmendjes

Pikërisht atëherë kur Mia mendonte se e kishte nën kontroll historinë e të qenit princeshë, gjërat fillojnë t’i dalin nga duart. Në fillim, një lajmërim i paparashikuar nga e ëma. Më pas, një intervistë e planifikuar në kohën me shikueshmëri më të madhe për princeshën e re. Dhe qershia mbi tortë, një grumbull letrash nga një admirues sekret. Para se të kishte mundësi edhe ta mendonte se kush mund të ishte personi që i dërgonte këto letra, Mia përfshihet në një qark intrigash, që ua kalojnë atyre të volumit të parë të “Ditarit të një princeshe

6.90

Infromacione shtesë

Autori i librit

Meg Cabot

Numri i faqeve

199

Shtëpia botuese

Fan Noli

Gjuha

Shqip

ISBN

9789994352807

Rreshti

A

Kolona

26

Poashtu mund të ju pëlqejë