Shtëpia e fëmijëvë në Reindeer Woods

Kristin Ómarsdóttir, autore e disa librave me poezi, tre- gime dhe romane, është një nga shkrimtaret më të rëndë- sishme në letërsinë e sotme islandeze. Veprat e saj janë përkthyer dhe botuar në disa gjuhë të botës. Është autore e shumë dramave të cilat luhen në Teatrin e Reykjavikut dhe fituese e çmimit “Grimman – 2005″, trofe i fituar me veprën “Tell Me”. “Shtëpia e fëmijëve në Reindeer Woods” është ro- mani i saj i parë i përkthyer dhe botuar në gjuhën shqipe. Kristin Ómarsdóttir është nominuar katër herë për: Icelandic Literary Prize.

5.80

Infromacione shtesë

Autori i librit

Kristin Ómarsdótti

Numri i faqeve

226

Shtëpia botuese

Ombra GVG

Gjuha

Shqip

ISBN

9789928062178

Rreshti

A

Kolona

31

Poashtu mund të ju pëlqejë