Si yjet që bien

Historia plot aventura e mundime e një familjeje shumë të pasur nga Milanoja; ngjarjet, që zhvillohen përgjatë një shekulli, madje edhe në një hapësirë ndërkombëtare, sillen rreth një personazhi të paharruar femëror. Hija e një incesti, krijimi i një perandorie të madhe industriale, ngjyrimet e përgjakura të luftës, bota vezulluese e modës, plogështia e sensualitetit dhe të fshehtat e patreguara të njerëzve të pushtetshëm – këto janë pjesët përbërëse të këtij romani të dhunshëm e romantik, që e josh lexuesin dhe e përfshin në thellësitë e veta.

7.50

Infromacione shtesë

Autori i librit

Sveva Casati Modignani

Numri i faqeve

530

Shtëpia botuese

Dudaj

Gjuha

Shqip

ISBN

9789994301904

Rreshti

A

Kolona

25

Poashtu mund të ju pëlqejë