Ana me sy të gjelbër

Milano. Mëngjes i ftohtë janari. Në funeralin e Cezare Boldranit, një njeri i pasur dhe i pushtetshëm, vështrimet e të pranishmëve janë drejtuar mbi Anën, vajzën dhe trashëgimtaren e vetme të tij. Që nga ai çast, si drejtuese e një perandorie të madhe ekonomike, gruaja do të jetë e detyruar të përballet me të kaluarën e saj, por mbi të gjitha me atë të të atit; një udhëtim nëpër kohë, ku historitë pasionante të dashurisë pleksen me ngjarje misrerioze dhe dramatike. Një histori e ngjeshur, e mbushur me ngjarje mbresëlënëse dhe e treguar në mënyrë të shkëlqyer.

7.50

Infromacione shtesë

Autori i librit

Sveva Casati Modignani

Numri i faqeve

476

Shtëpia botuese

Dudaj

Gjuha

Shqip

ISBN

9994333666

Rreshti

A

Kolona

25

Poashtu mund të ju pëlqejë