Mjellma e zezë

Familja Montalto është saga e tre brezave botuesish përgjatë pesëdhjetë vjetëve të fundit. Midis pasioneve, intrigave, tradhtive e zhgënjimeve, që shpesh e vënë në rrezik fatin e ndërmarrjes, dalin në pah figurat e Emilianos, i mbiquajtur “Mjellma e Zezë”, i biri i kryetarit të trungut të familjes, dhe Arletës, gazetares së bukur e të re, të dashuruar me të. Bashkë me forcën e ndjenjës që i bashkon, do të arrijnë t’ia kthejnë dinjitetin dhe prestigjin emrit të Montaltove. Një roman plot patos e suspansë, i shkruar me mjeshtëri.

9.00

Infromacione shtesë

Autori i librit

Sveva Casati Modignani

Numri i faqeve

422

Shtëpia botuese

Dudaj

Gjuha

Shqip

ISBN

9994333933

Rreshti

A

Kolona

25

Poashtu mund të ju pëlqejë