Taras Bulba

Nje roman historik i vendosur mes shekullit të gjashtëmbëdhjetë dhe në fillim të shekullit të shtatëmbëdhjetë, ku tregohet revolta e pergjakshme kozake kundër polakëve e udhëhequr nga komandanti trim Taras Bulba.

Kategoria

4.50

Infromacione shtesë

Autori i librit

Nikollal Gogol

Numri i faqeve

181

Shtëpia botuese

Ombra GVG

Gjuha

Shqip

ISBN

9789992787031

Rreshti

A

Kolona

11

Poashtu mund të ju pëlqejë