The Mister

LONDER 2019. Jeta ka qenë e thjeshtë për Maksim Trevelliënin. I pashëm, me lidhje aristokrate dhe para, atij nuk i është dashur kurrë të punojë dhe rrallë ka fjetur vetëm. Por gjithçka ndryshon kur ndodh tragjedia dhe Maksimi trashëgon titullin fisnik të familjes, pasurinë, pronat dhe tërë përgjegjësitë që vijnë bashkë me to. Eshtë një rol, për të cilin nuk është përgatitur dhe që përpiqet ta përballojë. Por sfida e tij më e madhe është të luftojë dëshirën e vet për një grua të re enigmatike dhe të paparashikueshme, e cila ka mbërritur së fundmi në Angli, duke sjellë me vete një të kaluar të trazuar dhe të rrezikshme. E tërhequr, e bukur dhe me talent të madh muzikor, ajo është një mister joshës dhe dëshira e zjarrtë e Maksimit për të thellohet në një pasion që ai nuk e ka përjetuar kurrë dhe që nuk guxon t’i vërë emër. Po kush është Alesia Demaçi? Dhe a mund ta mbrojë atë Maksimi nga e keqja që i kanoset? Dhe çfarë do të bëjë ajo, kur të mësojë që edhe ai ruan të fshehtat e veta? Nga zemra e Londrës, përmes peizazhit rural të Kornuollit, deri në bukuritë e zymta, të rrezikshme të Ballkanit, The Mister është një udhëtim magjepsës rreziku dhe dëshire që e lë lexuesin pa frymë deri në faqen e fundit.

12.50

Infromacione shtesë

Autori i librit

El James

Numri i faqeve

509

Shtëpia botuese

Botimet Dritan

Gjuha

Shqip

ISBN

9789928184603

Rreshti

A

Kolona

25

Poashtu mund të ju pëlqejë