Vajza e thashethemeve

Mirësevini në lagjen e sipërme të Nju Jorkut, ku jetojmë në shkollë, luajmë dhe flemë ( ndonjëherë edhe me njëri tjetrin) unë e miqtë e mi. S-ja u kthye nga shkolla me konvikt. Po të mos tregohemi të kujdeshëm, ka për t’i bërë për vete mësuesit, ka për të veshur ato rroba të bukura që ne nuk na bëjnë, do të vjedhë zemrat e të dashurve tanë dhe praktikisht do të na i nxijë fare jetën, që të gjithëve. Duhet ti hap mirë sytë…

7.00

Infromacione shtesë

Autori i librit

Cecily Von Ziegesar

Numri i faqeve

271

Shtëpia botuese

Bota Shqiptare

Gjuha

Shqip

ISBN

9789928000163

Rreshti

A

Kolona

28

Poashtu mund të ju pëlqejë