Tregime të montalbanos

Nëntëmbëdhjetë histori, të zgjedhura nga autori për këtë përmbledhje, që përbëjnë edhe thelbin e serialit televiziv shumë të njohur, zbulojnë karrierën e Montalbanos, komisarit më të dashur të Italisë, dhe miqësinë e jashtëzakonshme mes shkrimtarit dhe personazhit të tij.

8.70

Infromacione shtesë

Autori i librit

Andrea Camilleri

Numri i faqeve

455

Shtëpia botuese

Dituria

Gjuha

Shqip

ISBN

9789994346783

Rreshti

A

Kolona

27

Poashtu mund të ju pëlqejë