Koka plot lumturi

Asnjëherë nuk kam arritur ta kuptoj se çfarë më kishte ngacmuar në atë pamje, por jam i sigurtë se gjuha e saj e mprehtë nuk ka asnjë lidhje me të. Mbërtheva xhaketën dhe ia hoqa shishen nga dora.

5.90

Infromacione shtesë

Autori i librit

Ognjen Spahic

Numri i faqeve

293

Shtëpia botuese

Fan Noli

Gjuha

Shqip

ISBN

9789928203748

Rreshti

A

Kolona

27

Poashtu mund të ju pëlqejë