Vdekja e amalia saçerdotes

Edhe një herë Andrea Camilleri shfaqet si një tregimtar i pashoq i asaj Sicilie, ku ngatërrohen e thuren shoqëria civile, politika, e vjetër dhe e re, si dhe mafia. Camilleri, në këtë libër është një rrëfimtar tejet i çmagjepsur, që mban në dorë me kujdes fijet e tregimit dhe që është i aftë të krijojë momente intensiteti e realizmi të tillë, që lexuesi sakaq ndihet i përfshirë në vorbullën e një kurthi, të afërt dhe të largët.

6.70

Infromacione shtesë

Autori i librit

Andrea Camilleri

Numri i faqeve

172

Shtëpia botuese

Dituria

Gjuha

Shqip

ISBN

9789928103505

Rreshti

A

Kolona

27

Poashtu mund të ju pëlqejë