Veronika vendos te vdesë

Veronika, një vajzë e re dhe e bukur sllovene, duket sikur ka arritur gjithçka ka dashur në jetë. Megjithatë, nuk është e lumtur

Kategoria

5.90

Infromacione shtesë

Autori i librit

Paulo Coelho

Numri i faqeve

300

Shtëpia botuese

Toena

Gjuha

Shqip

ISBN

9992713453

Rreshti

A

Kolona

16

Poashtu mund të ju pëlqejë