Vetëm nuk shpëton kush

Delia dhe Gaetano dikur ishin një çift. Tani nuk janë më, dhe sonte duhet të mësojnë si të mos jenë. Gjenden për darkë, në një restorant jashtë, pak kohë pasi kanë zhbërë atë që dikur ishte një familje. Ai është transferuar në një apartament, ajo ka mbetur në shtëpi me të bijtë e vegjël Kozmo dhe Niko.

8.70

Infromacione shtesë

Autori i librit

Margaret Mazzantin

Numri i faqeve

200

Shtëpia botuese

Ombra GVG

Gjuha

Shqip

ISBN

9789928060938

Rreshti

A

Kolona

26

Poashtu mund të ju pëlqejë