Mrekulli e papërkryer

Një roman që alternon ritmin e rokut, lehtësinë e komedisë brilante dhe thellësinë e kohës që ndryshon dhe modifikon gjithçka. Një ndryshim i vazhdueshëm – që është bukuria e jetës, mundësia për të qenë me të vërtetë deri në fund ata që jemi.

10.00

Infromacione shtesë

Autori i librit

Andrea De Carlo

Numri i faqeve

348

Shtëpia botuese

Dudaj

Gjuha

Shqip

ISBN

9789994305797

Rreshti

A

Kolona

26

Poashtu mund të ju pëlqejë