Virgjëresha holandeze

Ky roman mistik në raportin e dashurisë së Janës me mikun e ngushtë të të atit, e vendos këtë roman në një raport përvojash kontradiktore dhe çoroditëse. Mjeshtria e rrëfimit, sidomos në këtë vepër, e çon autoren Marente de Moor në majat më të larta të letërsisë holandeze dhe në vitin 2014 mori çmimin europian për letërsinë. Kjo vepër është përkthyer në 11 gjuhë.

6.70

Infromacione shtesë

Autori i librit

Marente De Moor

Numri i faqeve

276

Shtëpia botuese

Dituria

Gjuha

Shqip

ISBN

9789928217370

Rreshti

A

Kolona

37

Poashtu mund të ju pëlqejë