Zgjerimi i fushës së luftës

Personazhi i kësaj historie, një i ri tridhjetëvjeçar, i paguar shumë mirë, por pa një jetë dashurore të vetën, është në limonti. Ai tymos katër paketa cigare në ditë dhe shkruan historira të çuditshme kafshësh në kohën e lirë.

5.90

Infromacione shtesë

Autori i librit

Michel Houellebecq

Numri i faqeve

148

Shtëpia botuese

Skanderbeg Books

Gjuha

Shqip

ISBN

9789994351763

Rreshti

A

Kolona

37

Poashtu mund të ju pëlqejë