A do të jesh aty?

Elioti, mjek i dëgjuar, baba i kënaqur, nuk është ngushëlluar asnjëherë nga zhdukja e llenës, gruas që donte, e vdekur para tridhjetë vjetësh. Një ditë, në një rrethanë të jashtëzakonshme, ai është kthyer në të shkuarën dhe takon djaloshin që kishte qenë ai vetë dikur. Vitet 70-të janë në kulmin e tyre në San Françisko, Elioti është një mjek i ri i apasionuar dhe plot ambicie. A do ta bëjë ai vallë atë gjest vendimtar që të mund të shpëtojë llenën? A do të dijë ai të ndryshojë fatin e pamëshirshëm?

9.00

Infromacione shtesë

Autori i librit

Guillaume Musso

Numri i faqeve

317

Shtëpia botuese

Bota Shqiptare

Gjuha

Shqip

ISBN

9789928000712

Rreshti

A

Kolona

22

Poashtu mund të ju pëlqejë