Thirrja e engjëllit

Në telefon ata kishin gjithë jetën e tyre… New York. Aeroporti Kennedy. Në sallën e mbipopulluar të pritjes, një burrë dhe një grua përplasen keq. Grindje e vogël, dhe secili vazhdon rrugën e tij. Madlina dhe Xhonatani nuk ishin takuar kurrë, nuk do të duhej të rishiheshin asnjëherë.

8.70

Infromacione shtesë

Autori i librit

Guillaume Musso

Numri i faqeve

407

Shtëpia botuese

Bota Shqiptare

Gjuha

Shqip

ISBN

9789928000965

Rreshti

A

Kolona

22

Poashtu mund të ju pëlqejë