Central park

Alisa dhe Gabrieli nuk kanë asnjë kujtim nga nata e shkuar… por as e kanë harruar atë. Nju Jork, ora 8 e mëngjesit. Alisa, një vajzë e re parisiane, dhe Gabrieli, pianist xhezi amerikan, zgjohen të prangosur me njëri-tjetrin në një stol në Central Park.

8.70

Infromacione shtesë

Autori i librit

Guillaume Musso

Numri i faqeve

298

Shtëpia botuese

Bota Shqiptare

Gjuha

Shqip

ISBN

9789928001542

Rreshti

A

Kolona

22

Poashtu mund të ju pëlqejë