Dëshpërimi ynë i madh

Dëshpërimi ynë i madh” nga autori turk Baris Biçakçi sjell një histori-trekëndësh dashurie mes dy miqve Enderit dhe Çetinit që ndajnë një shtëpi dhe qetësia mes tyre tronditet kur futet në mes një vajzë e qetë por tepër tërheqëse….

5.90

Infromacione shtesë

Autori i librit

Baris Biçakçi

Numri i faqeve

155

Shtëpia botuese

LIVING

Gjuha

Shqip

ISBN

9789928216687

Rreshti

A

Kolona

26

Poashtu mund të ju pëlqejë