Shkuesja e nantucket

Romani “Shkuesja e Nantucket” është një libër që lexohet me një frymë, por jehona e mesazheve të tij e ndjekin nga pas lexuesin si një hije për një kohë të gjatë. Dashuria bën realitet të pamundurën! Dabney Beech është shkuesja e formuar në Havard, por që lumturinë e gjen tek dashuria për njerëzit dhe vendin e saj me të cilin është lidhur si jeta, drita dhe ajri. Në labirintet e jetës, në të mirë dhe në të keqe, ajo në fund të jetës së saj mbështetet tek dashuria si Anteu tek Toka.

8.70

Infromacione shtesë

Autori i librit

Elin Hildebrand

Numri i faqeve

309

Shtëpia botuese

Mësonjëtorja

Gjuha

Shqip

ISBN

9789928436801

Rreshti

A

Kolona

26

Poashtu mund të ju pëlqejë