Dhe malet oshtinë

Autori # 1, më i shituri në Nju-Jork, Khaled Hosseini, vjen sërish me një libër të ri pas gjashtë vjetësh. Një libër emocional, provokues dhe i paharrueshëm, që përshkruan se si dashurojmë, si kujdesemi për njëri- tjetrin dhe se si zgjedhjet që bëjmë, reflektohen brez pas brezi. Në këtë roman, Hosseini shpalos mënyrat e larmishme se si familjet mbështetin, lëndojnë, tradhtojnë, nderojnë dhe sakrifikojnë për njëri-tjetrin. Duke ndjekur hap pas hapi personazhet e tij, zgjedhjet dhe dashuritë nëpër botë – nga Kabuli në Paris, më pas në San Fransisko dhe në ishullin grek Tinos – historia zgjerohet duke u bërë më e ndërlikuar emocionalisht, më tërheqëse dhe më e fuqishme pas çdo faqeje që shfletojmë.

9.00

Infromacione shtesë

Autori i librit

Khaled Hosseini

Numri i faqeve

430

Shtëpia botuese

OMSCA-1

Gjuha

Shqip

ISBN

9789928132253

Rreshti

A

Kolona

21

Poashtu mund të ju pëlqejë