Do të të jap diellin

Xhudi dhe vëllai i saj binjak, Noa, janë jashtëzakonisht të lidhur. Në moshën trembëdhjetëvjeçare, Noa, tip i mbyllur, vizaton pareshtur kurse Xhudi guximtare hidhet nga shkëmbinjtë, vë buzëkuq dhe flet sa për të dy. Por, tre vjet më vonë, kur ishin gjashtëmbëdhjetë vjeç, Xhudi dhe Noa mezi flasin mes tyre. Ka ndodhur diçka që i shtyu binjakët në drejtime e rrugë të kundërta…

10.00

Infromacione shtesë

Autori i librit

Jandy Nelson

Numri i faqeve

361

Shtëpia botuese

Bota Shqiptare

Gjuha

Shqip

ISBN

9789928002013

Rreshti

A

Kolona

30

Poashtu mund të ju pëlqejë