Lidhëse

Romani “Lidhëse” është e para vepër e shkrimtarit italian Domenico Starnone që përkthehet në gjuhën shqipe, një ndër shkrimtarët më të rëndësishëm të letërsisë bashkëkohore italiane, i nderuar me disa çmime, mes tyre dhe çmimi prestigjioz Strega. Në mediat italiane shpesh është aluduar se Domenico Starnone është autori që fshihet pas emrit të shkrimtares Elena Ferrante, anonimiteti i së cilës është kthyer në fenomen që prej vitesh i ka kaluar kufijtë e Italisë.

5.50

Infromacione shtesë

Autori i librit

Domenico Starnone

Numri i faqeve

125

Shtëpia botuese

Albas

Gjuha

Shqip

ISBN

9789928029898

Rreshti

A

Kolona

30

Poashtu mund të ju pëlqejë