Kapelat prej kashte

Një libër plot entuziazëm që të bën për vete e që vazhdimisht zgjon emocione te lexuesi, ashtu sikundër dikush ndodhet përballë misterit femëror. Libri “Kapelat prej kashte” qarkulloi për herë të parë në vitin 1946 dhe, më pas, u botua në Paris, më 1950 nga Botimet “Gallimard” me titullin “Trois Étés”. Në atë kohë Camus shkroi: Dielli është zhdukur nga librat në ditët e sotme. Prandaj ata na bëjnë keq, në vend që të na ndihmojnë në jetë. Por sekreti ruhet ende në disa vende, përçohet nga njëri ithtar te tjetri…

10.00

Infromacione shtesë

Autori i librit

Margarita Liberaki

Numri i faqeve

488

Shtëpia botuese

Toena

Gjuha

Shqip

ISBN

9789928277916

Rreshti

A

Kolona

28

Poashtu mund të ju pëlqejë