Leximtari

Ajo ka një bukuri joshëse, enigmatike dhe është shumë më e madhe se ai.E dëshpëruar, ajo mban një të fshehtë. Një ditë zhduket pa lënë gjurmë. Vetëm shumë vite më vonë, ai e takon përsëri. Një hulumtim gati kriminalistik i një dashurie të çuditshme dhe një të kaluare të ndrydhur. Ky roman është përkthyer në 43 gjuhë. “Këtë libër nuk duhet ta lini pa lexuar, sepse ai ka vlera shumë të veçanta për letërsinë gjermane të ditëve të sotme”.Tilmann Krause: Der Tagesspiegel, Berlin. “Një gjuhë e mbushur me ndjenja, por njëkohësisht edhe një saktësi që të habit. Me këtë libër shfaqet përpara lexuesit një shkrimtar gjenial. Kjo histori e trishtuar është edhe libri më personal i Shlinkut”. Mikael Shtolajs: Frankfurter Allgemeine. “Roman prekës për një dashuri torturuese. Ky libër ka një forcë të tillë tërheqëse, që po e more në dorë, nuk arrin të shkëputesh prej tij”. Hanes Hintermajer:Gazeta e mbrëmjes, Mynih. “Ky roman është shkruar me një çiltërsi që të magjeps. Është me të vërtetë fat që është arritur të shkruhet ky libër!” Rajner Moric: Die Weliwoche, Zyrih.

5.90

Infromacione shtesë

Autori i librit

Bernhard Schlink

Numri i faqeve

205

Shtëpia botuese

Dudaj

Gjuha

Shqip

ISBN

9789994300914

Rreshti

A

Kolona

28

Poashtu mund të ju pëlqejë