Libralidhësja e historive të humbura

Kopertina, e punuar me mjeshtëri, mbështjell faqet e zverdhura nga koha. Me lëvizje delikate dhe të kujdesshme, Sofia çik lëkurën dhe letrën, për të restauruar librin dhe për t’i kthyer atij shkëlqimin e dikurshëm.

8.70

Infromacione shtesë

Autori i librit

Cristina Caboni

Numri i faqeve

307

Shtëpia botuese

Dituria

Gjuha

Shqip

ISBN

9789928217714

Rreshti

A

Kolona

24

Poashtu mund të ju pëlqejë