Shtegu i parfumeve

“Shtegu i parfumeve” është kthyer tashmë në një fenomen editorial ndërkombëtar. Ai po botohet në të gjithë Europën, deri tani në 19 gjuhë. Cristina Caboni është një autore që të magjeps dhe të emocionon, të mallëngjen dhe të mahnit me historinë e paharrueshme për pasiguritë e shpirtit njerëzor, që vetëm dashuria më e thellë mund t’i shërojë

8.70

Infromacione shtesë

Autori i librit

Cristina Caboni

Numri i faqeve

391

Shtëpia botuese

Dituria

Gjuha

Shqip

ISBN

9789928426017

Rreshti

A

Kolona

24

Poashtu mund të ju pëlqejë