Nesër në betejë mendo për mua

Marías na jep një roman të shkruar sipas modelit të prozës filozofike që e hasim te Marcel Proust dhe HenryJames… Krahas kësaj, na jep një panoramë historike dhe vetjake, tituj filmash dhe emra politikanësh, duke u shfaqur një shkrimtar i një lloji krejt tjetër The LondonReviewofBooksnnStilist, i ftohtë e mendjemprehtë… Marías-i është një talent befasues… The NewYork TimesnnJavierMarías është një nga shkrimtarët që meriton çmimin Nobel.

10.00

Infromacione shtesë

Autori i librit

Javier Marias

Numri i faqeve

272

Shtëpia botuese

Fjala

Gjuha

Shqip

ISBN

9789928176110

Rreshti

A

Kolona

25

Poashtu mund të ju pëlqejë