Një Dashuri Helm

Ky roman u kushtohet të gjitha femrave që gjejnë forcën dhe luftojnë me furtunat e jetës së tyre…

10.00

Infromacione shtesë

Autori i librit

Rena Rossi – Zairi

Numri i faqeve

471

Shtëpia botuese

Toena

Gjuha

Shqip

ISBN

9789928277299

Rreshti

A

Kolona

26

Komente

Nuk ka ndonjë koment.

Jepni një mendim i pari "Një Dashuri Helm"

Poashtu mund të ju pëlqejë