Shkëlqimi i jetës

Romani “Shkëlqimi i jetës “ është vazhdimi i historisë aq të njohur për lexuesin shqiptar të romanit dhe teleshikuesit e filmit tepër të ndjekur “ Përgjithmonë Xhulia “. Është kurorëzimi i romanit të pare dhe lexuesi nuk ka pasur ende mundësinë ta shijojë në film, kështu që kureshtja arrin pikën kulmore . Xhulia de Blasko është një shkrimtare e suksesshme, e cila ka fituar betejën kundër sëmundjes dhe ka fituar dashurinë e Hermes Korsinit , por jeta e saj nuk është e lehtë . I biri , Xhorxhoja, i shkakton shqetësime dhe probleme duke ndikuar negativisht në marrëdhëniet e saj me Hermesin; një situate kjo prej së cilës përfiton financieri joshes dhe i paskrupullt Franko Vasali. Fillon kështu një dimër i gjatë për Xhulian , e cila duhet të vendosë rregull në jetën e saj: porn ë fund të tunelit luhatet një dritë që shkëlqen …

6.70

Infromacione shtesë

Autori i librit

Sveva Casati Modignani

Numri i faqeve

367

Shtëpia botuese

Dudaj

Gjuha

Shqip

ISBN

9994333704

Rreshti

A

Kolona

25

Poashtu mund të ju pëlqejë