Një Grua e Denjë

Në një fshat të vogël të Sicilisë, një murgeshë enigmatike i jep një intervistë të bujshme një gazetari të guximshëm. Ajo quhet Nensi Pertinaçe dhe përpara se të zhdukej në mënyrë të beftë, pa lënë gjurmë, kishte qenë një nga gratë më të famshme të Nju Jorkut, madje që synonte deri edhe kolltukun e kryetares së bashkisë. Por mbi të kaluarën e saj rëndon hija e gjatë e Koza Nostras, ndërsa e tashmja nuk ngjan aq e qartë dhe e kthjellët… Një roman mbresëlënës.

7.10

Infromacione shtesë

Autori i librit

Sveva Casati Modignani

Numri i faqeve

383

Shtëpia botuese

Dudaj

Gjuha

Shqip

ISBN

9994333771

Rreshti

A

Kolona

25

Poashtu mund të ju pëlqejë