Baroni

Trashëgimtari i fundit i njërës prej familjeve më të vjetra siçiliane, Bruno Briani Sajeva i Monrealit, thirret nga të gjithë si “Baroni”. Shpesh i fotografuar në krah të grave më të bukura e të njohura, ai ngjall një kureshtje gati-gati të sëmurë te njerëzit. Por jo gjithçka që shkëlqen është e vërtetë. I përfshirë në bizneset e princërve të naftës, mes njerëzve më të pushtetshëm të botës, historia e tij kapërthehet me atë të tre grave shumë të bukura e të largëta njëkohësisht. Një roman i madhërishëm dhe i pazakontë në një botë ku pasuria dhe prestigji vlejnë më shumë se jeta vetë.

7.50

Infromacione shtesë

Autori i librit

Sveva Casati Modignani

Numri i faqeve

491

Shtëpia botuese

Dudaj

Gjuha

Shqip

ISBN

9789994300426

Rreshti

A

Kolona

25

Poashtu mund të ju pëlqejë