Nusja e re

Nusja e ardhshme është e re, e ardhur nga larg, dhe Familja e pret, thuajse hutimthi, në banesën elegante jashtë qytetit. Biri nuk është, ndodhet larg, duke u kujdesur për mbarëvajtjen e ndërmarrjes së begatë tekstile. Dërgon dhurata kaba’.

6.70

Infromacione shtesë

Autori i librit

Alessandro Baricco

Numri i faqeve

186

Shtëpia botuese

Dudaj

Gjuha

Shqip

ISBN

9789994305698

Rreshti

A

Kolona

27

Poashtu mund të ju pëlqejë