Rrëkeza

Ky libër është një rrëfimi i një refugjateje vietnameze, një të imbarkuarje mbi gomone, kujtimet e së cilës bëhen shkak herë pas here për tu zbavitur, herë për tu zhytur në mendime, duke valëzur midis tragjikes dhe komikes midis Sajgonit dhe Granbit, midis prozaikes dhe shpirtërores, midis vdekjeve të deformuar dhe jetës së vërtetë.

Kategoria

4.20

Infromacione shtesë

Autori i librit

Kim Thuy

Numri i faqeve

151

Shtëpia botuese

Dritan

Gjuha

Shqip

ISBN

9789995621612

Rreshti

A

Poashtu mund të ju pëlqejë