Vagabondët ‘ e Anjezës

Nënë,baba,këshilltare tregtie.Për shtatë fëmijët e saj “vagabondët ” gjakndezur,Anjeza Brauni është më shumë se kaq.Në një lagje punëtorësh të Dublinit,e njohur me merin Jarro,jeton familja e madhe Braun ,e vetme përbalë botës-përballë suzarëve të paligjshëm dhe emisarëve me jaka të bardha të mekanizmave të tregut,që kërcënojnë ta shqyejnë copash këtë familje ambicioze.

6.70

Infromacione shtesë

Autori i librit

Brendan O'Carroll

Numri i faqeve

205

Shtëpia botuese

Botart

Gjuha

Shqip

ISBN

9789928219305

Rreshti

A

Kolona

28

Poashtu mund të ju pëlqejë